Pasta de gogosari by Rocsi

de Mitinita in Conserve, 27 Sep 2013 | 6747 vizualizari

 

E al doilea an deja ca fac aceasta pasta,multumesc Rocsi de reteta. Am folosit-o anul trecut la ciorbe si la tocanite,este excelenta.Am folosit aceeasi reteta si pentru pasta de ardei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de gogosari
  • 50 ml de ulei
  • 1 lingurita de sare grunjoasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari by Rocsi:

Spalam si curatam gogosarii,apoi ii dam prin robot pana obtinem o pasta.

Punem intr-o oala toate ingredientele si dam la fiert. Tinem pe foc pana scade zeama si obtinem un sos grosut.Amestecam des ca sa nu se lipeasca pe fundul oalei.

Turnam amestecul in borcanele sterilizate si dam borcanele la fiert,cam 15 minute dupa ce incepe sa fiarba apa. Lasam sa se raceasca si depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari by Rocsi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Lia_ 1

27.09.2013, 12:58

da, nu prea folosim ca n-am pomenit in familie preparatul asta dar prinde bine la iarna

Cris2711 1

27.09.2013, 12:59

angyb 1

27.09.2013, 13:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari